Olie verhitten, ui, eventueel knoflook, en peper hierin lichtbruin
fruiten, de gedroogde garnalen (vooraf 20 minuten in warm water weken)
hieraan toevoegen en enkele minuten meebakken; vervolgens 5 eetlepels
Masoesa-Alesie (roerbakmix), kouseband (in stukjes gesneden),
pimentkorrels, laurierblad en de tomatenpuree hieraan toevoegen en enkele
minuten roerbakken.
De rijst volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking koken en hieraan
toevoegen; het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag
vuur opbakken. Eventueel zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a. Kippenlevertjes met Aardappelsticks,
Zuurgoed, Gebakken Banaan.
Variatietip: Gebruik in plaats van gedroogde garnalen, 50 gram middelgrote roze garnalen.
Bron/inzender: Astrid
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |